ΣΧΕΣΕΙΣ bad date, dating, ραντεβού

Worst Date Ever

(Πανηγυρικό άκυρο!)

       Απ’όλα τα χάλια ραντεβού του κόσμου, το δικό μου χάλια πρέπει να προταθεί για βραβείο worst date ever. Ξέρεις γιατί; Επειδή μάλλον  ήταν ραντεβού στη φαντασία μου και μόνο.

      Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μου άρεσε ένας συμφοιτητής μου που επειδή είχαμε κοινούς φίλους συχνά βρισκόμασταν στην ίδια παρέα.Είχα παρατηρήσει ότι τις τελευταίες μέρες όλο προσπαθούσε να με πλευρίσει. Μου λέει λοιπόν μια Παρασκευή, αν ήθελα το επόμενο πρωί να πάμε για καφέ να τα πούμε λίγο “μόνοι μας”.

       Ε, το παίρνω και εγώ το μήνυμα, πηγαίνω επιμελώς ατημέλητη, να μην φαίνεται ότι ετοιμαζόμουν και μια ώρα. Σαββάτο πρωί ήταν στην τελική. Όποτε το παίζω δήθεν ανυποψίαστη, και καλά ότι δε ξέρω τι θέλει να μου πει και έτσι. Ξεκινάει λοιπόν να μου λέει πόσο με ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κοπέλες της παρέας μου, ότι ήθελε καιρό να βρεθούμε να τα πούμε ,μόνοι μας και ότι έχω ομορφύνει πολύ.Επίσης πόσο θα μου αρέσει η θάλασσα στο εξοχικό του που θα πάμε το καλοκαίρι. Η χαρά μου δε περιγράφεται…. Λέω εδώ είμαστε! Μου πετάει και για το βράδυ αν έχω κανονίσει τίποτα για να πάμε για ποτό και του λέω ναι πανηγυρικό. Μετά από λίγο αρχίζει τις ερωτήσεις αν είμαι μόνη μου, πριν πόσο καιρό χώρισα, αν θα με ενδιέφερε να κάνω σχέση και δε συμμαζεύεται. Οκ λέω, είμαι έτοιμη να βροντοφωνάξω δέχομαι!!

            And the prize for the worst date ever goes to….

       Και μου το σκάει. Ξέρεις, μου λέει, ο φίλος μου ο τάδε, έχει πάθει την πλάκα του μαζί σου και νομίζω ότι ταιριάζετε πολύ. Γκλουπ! Ξεράδια ξέρω, ήθελα να του πω. Που να το καταλάβω άνθρωπε μου με τόσο μπίρι μπίρι τόση ώρα ότι μου κάνεις προξενιό; Εν τω μεταξύ ο φίλος του σαν γαμώτο περγαμόντο. Όχι ότι εγώ ήμουν και καμιά Ζιζέλ αλλά είχα προετοιμαστεί για άλλο πράγμα ρε αδερφέ. Στο μυαλό μου ερχόταν σκηνές από ταινίες που η πρωταγωνίστρια κλείνει τα μάτια και προσπαθεί να φιλήσει τον άλλο και ο άλλος φεύγει από μπροστά και γίνεται Λούης. Του είχα πει και ναι για το βράδυ το ζώον και μετά δε μπορούσα να το πάρω πίσω. Έτσι πριν φύγουμε από το μαγαζί φρόντισε να με ενημερώσει ότι έχει κοπέλα η οποία σπουδάζει σε άλλη πόλη αλλά ευτυχώς ήμουν τυχερή γιατί εκείνες τις μέρες ήταν εκεί και έτσι θα την γνώριζα το βράδυ που θα βγαίναμε τετράδα. Γκλουπ και ξανά Γκλουπ!

worst date ever

 

inside info:Γενικά δεν είμαι και η πρώτη υπερτυχερή των ραντεβού. 
Τσέκαρε εδώ και σου υπόσχομαι ότι θα κλάψεις από τα γέλια!Οι απίθανες περιπέτειες μου με τον σωσία του Σκρουτζ Μακ Ντακ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *