Toy Boy

Αν σου αρέσει να λιώνεις στο Netflix, και είσαι φαν Ισπανικών σειρών όπως εγώ, τότε σου προτείνω να δεις το Toy Boy.

Οι λόγοι είναι πολλοί…Ένα απλό γκουγκλάρισμα, θα σε ρίξει μούρη με μούρη με τον πρωταγωνιστή και θα σε πείσει!

ΧΕΣΟΥΣ ΜΟΣΚΕΡΑ

Ο Jesús Mosquera υποδύεται τον Ούγκο Μπελτράν, ένα στρίπερ  ψηλό, μελαχρινό και υπερκαλλονό!!!! Ο Ούγκο λοιπόν έχει γκόμενα μια παντρεμένη και πολύ ματσωμένη κυρία της  ελίτ. Η πελουσία λοιπόν κυρία , Μακαρένα την λένε,γίνεται χήρα μέσα σε μια νύχτα, και φυσικά την νύφη πληρώνει ο Ούγκο. Κατηγορείται -άδικα- για τον φόνο, μπαίνει φυλακή και μετά από 7 χρόνια βγαίνει, τα χει πάρει κρανίο ο άνθρωπος όπως είναι λογικό, και τα κάνει όλα ώπα μέχρι να βρει ποιος και γιατί τον παγίδευσε. Δουλεύει στην Κόλαση, το στριπ κλαμπ του κολλητού του και πιάνει την καριέρα του από εκεί που την άφησε-κρίμα τέτοιο κορμί να πάει χαμένο! Στην φάση μπλέκεται η Τριάνα, που την κάνει η Μαρία Πεδράθα.

Αν ψάχνεις που αλλού την έχεις δει να σου πω ότι έκανε στο Casa De Papel την Άλισον Πάρκερ(Πρώτη Σεζόν). Και επίσης αν είδες Elite, έκανε την Μαρίνα, δηλαδή την αδερφή του Γκουθμάν(Σουτζούκ Λουκούμ ο Γκουθμάν).

ΜΑΡΙΑ ΠΕΔΡΑΘΑ

Η Τριάνα λοιπόν, είναι η δικηγόρος που αρχικά  αναλαμβάνει την αποφυλάκιση του αλλά τελικά ήρθε και έμεινε. Γίνεται αυτό που φαντάζεσαι… Ωωω τι περιέργο!!Καθόλου δεν το περίμενα…Γίνονται ζευγάρι!

Η σειρά είναι και λίγο σαπουνόπερα κάπου κάπου αλλά αυτό εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου. Γενικά, παίζει πολύ σαπίλα, ίντριγκα και δε συμμαζεύεται, κάτι το οποίο το περιμένεις και μη σου πω ότι σ αρέσει κιόλας. Μπλέκονται στρίπερ, πολιτικοί, αστυνομικοί, περισσότεροι στρίπερ και πάει κάπως έτσι. Εκεί που λες, έλα να αυτό είναι, λύθηκε το μυστήριο, όλη η φάση γυρνάει κωλοτούμπα και μένεις κάγκελο.

Αυτά για την πρώτη σεζόν. Γιατί στην δεύτερη, έχει new entry!Εδώ τώρα έρχεται το καλό. Μπαίνει ο “Τούρκος” ή ¨Λεονάρντο” ή αλλιώς Άλεξ Γκονζάλες, όπως τον λένε πραγματικά. Όχι σε προκαλώ. Γκούγκλαρε τον. Και πες μου… Είναι φανταστικουπέροχος. Λες και εκεί στην παραγωγή πήραν όλα όσα μου αρέσουν σε έναν άντρα και μετά μπαμ, πήραν κάποιον και του τα πέταξαν στην μούρη. Ενημερωτικά να σου πω ότι είναι 41 χρονών και Λέων. Στην πραγματική ζώή τα έχει με την Μαρία Πεδράθα που υποδύεται την Τριάνα.

ΑΛΕΞ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ

Στη σειρά τώρα…Ο “Τούρκος” είναι ένα bad boy και μισό. Με ότι συνεπάγεται αυτό… Έχει δικό του στριπ κλαμπ κατηγορίας σούπερ λιγκ φάση και όχι μόνο. Είναι μπλεγμένος σε όλα, σκοτώνει και δεν πληρώνει, και άμα του πάει και κανένας κόντρα, του κόβει το κεφάλι και το περιφέρει μέσα σε ένα κράνος έτσι για την αλητεία.

Ο συγκλονιστικός λοιπόν αυτός τυπάς, τα μπλέκει με την Μακαρένα- remember πελουσία κυρία; – και γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. Και κάπου εκεί που πας να βγάλεις άκρη, τελειώνει ο δεύτερος κύκλος και σε αφήνει με την απορία για τον τρίτο. Αμήν και πότε. Φίλε Λεονάρντο σε περιμένω με απίστευτη χαρά και ανυπομονησία.

 

Εδώ! τσέκαρε και άλλες Ισπανικές σειρές στο Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *