Τα Καλύτερα μας Χρόνια!

Τα Καλύτερα μας χρόνια!

6 Λόγοι που μας αρέσει πολύ!

1.Το τραγούδι αρχής! Εκτός που το ακούω όλο όταν αρχίζει το επεισόδιο, εδώ στο σπίτι το βάζω να παίζει και έτσι στο άσχετο.

Άκουσε το εδώ!

2. Ο Αντώνης. Δηλαδή ο Δημήτρης Καπουράνης που παίζει τον Αντώνη. Σουτζούκ Λουκούμ. Και με μπουκλέ μαλλί, και με κοντό και με ότι θες, η αλήθεια είναι μία. Είναι φάση το αγόρι, είναι φάση. Επίσης στο ινσταγκράμ του έμαθα ότι είναι και σε μπάντα.

Για του λόγου το αληθές:ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ

 

3.Δικτατορία.Όλη αυτή η περίοδος με την Χούντα που δείχνει, που οκ, εγώ ήμουν αγέννητη, αλλά έχω μια περιέργεια πως το βίωνε ο κόσμος τότε. Δηλαδή σκέψου ότι οι παππούδες μας και οι γονείς είχαν όλες αυτές τις παράλογες απαγορεύσεις και δε συμμαζεύεται. Λογοκρισία ακόμα και στο Καλημέρα. Πως να ήταν η ζωή τότε άραγε;

4.Ο Σπόρος! Το παιδάκι που παίζει τον Άγγελο. Μανώλης Γκίνης λέγεται. Πρώτη φορά τον είχα δει σε μια διαφήμιση αλλά εδώ στην σειρά είναι φοβερός. Μου θυμίζει κάπως τον θείο μου, που τόσο θα ήταν κ αυτός το 1973 κάπου. Τον φαντάζομαι και αυτόν εκεί σε μια αλάνα να μαζεύει Γιούτσους φορώντας κοτλέ παντελονάκι καμπάνα.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΚΙΝΗΣ

5.Η τότε μόδα. Το ντύσιμο ας πούμε. Οι γυναίκες ήταν γυναικάρες. Δηλαδή μαλλί, κομμωτήριο, βάψιμο, πολύ κοκεταρία. Καλά τα ρούχα είναι ολόκληρη ιστορία, που έρχεται και φεύγει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις φορέσει έστω και μια φορά στην ζωή σου παντελόνι καμπάνα. Ή κοτλέ. Εγώ είχα ένα παντελόνι δυο σε ένα. Και κοτλέ και καμπάνα. Τα σχέδια στα υφάσματα είναι φοβερά. Ακόμα και οι ταπετσαρίες στα σπίτια που δείχνει έχουν άποψη.

6.Η Κατερίνα Μπέη είναι στο σενάριο. You know Θηλυκή Εταιρεία; Λούφα και Παραλλαγή; Επίσης για πολλά χρόνια έγραφε στο cosmopolitan και αν το διάβαζες, τότε ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

Εν αναμονή της δεύτερης σεζόν!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *