ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ notproud, ντρέπομαι, πράγματα που έχω κάνει και δεν είμαι περήφανη

Πράγματα που έχω κάνει και Δεν είμαι περήφανη…

Έχω απλώσει μια λεκάνη εντελώς στεγνά ρούχα μόνο και μόνο για να κρυφακούσω τον καυγά από το απέναντι σπίτι.

Πριν πολλά χρόνια έριξα τα χαρτιά μελετώντας τον Νίκο Βέρτη.

Την έχω αμολήσει μέσα στο αυτοκίνητο και στον άντρα μου είπα πως μάλλον ήταν ο γιος μας που τον πείραξε η φακή το μεσημέρι.

Έκλαιγε το μωρό το βράδυ και μόλις κατάλαβα πως ξύπνησε κ ο άντρας μου,προσποιήθηκα πως κοιμάμαι για να σηκωθεί εκείνος.

Περίμενα επισκέψεις και επειδή βαριόμουνα να ξεσκονίσω,καθάρισα όλο το σπίτι με μωρομάντηλα.

Έχω πετάξει στα σκουπίδια τσάντα μου η οποία ήταν τόσο χάλια που ήταν αδύνατο να την καθαρίσω. Το ίδιο έχω κάνει και με τάπερ με χαλασμένο φάι της μάνας μου από το ψυγείο.

Όταν ήμουν μικρή είχα ρίξει στην αυλή ενός συμμαθητή μου ένα χαρτάκι με ένα υβριστικό μήνυμα. Τώρα είναι διακεκριμένος επιστήμονας στο εξωτερικό και βγάζει τον μήνα όσα βγάζω εγώ σε έξι μήνες.

Είπα στο παιδί μου ότι δεν μπορούσα να μπω μέσα στον παιδότοπο μαζί του γιατί πονούσε η μέση μου ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορούσα να βγάλω τα παπούτσια μου γιατί φορούσα 2 διαφορετικές κάλτσες.

Όταν ένας κύριος προσφέρθηκε να μου δώσει την θέση του στο ταμείο του σούπερ μάρκετ νομίζοντας πως ήμουν έγκυος, αντί να το αρνηθώ καθότι δεν ήταν αλήθεια αφού είχα γεννήσει πριν ένα μήνα,τον ευχαρίστησα και προχώρησα μπροστά του.

Σε επίσκεψη της τελευταίας στιγμής σε φιλικό σπίτι,έχω πάει δώρο ένα κρασί που είχα στο ντουλάπι μου και μου το είχαν φέρει οι κουμπάροι μου τα Χριστούγεννα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *