7 Λόγοι που μας αρέσει πολύ.

Καταρχήν ο παιχταράς ο Professor. Alvaro Morte και τα μυαλά στα κάγκελα. Με γυαλιά, χωρίς γυαλιά, κουστουμαρισμένος ή ξυπόλυτος στην παραλία, ακόμα και με στολή αστροναύτη ο τύπος είναι κούκλος. Έχει και αυτή την άτιμη την συστολή που ναι μεν σου σπάει λίγο τα νεύρα αλλά είναι και σέξι. Είναι και γατόνι ο άτιμος! Τεφαρίκι ένα πράγμα. Σε κάνει να θες να τον πάρεις σπίτι σου.

La Casa de Papel Professor

Το λοβ στόρυ της επιθεωρήτριας με τον καθηγητή. Βασικά το κυνηγητό που έπεσε μεταξύ τους μέχρι να φτάσουμε στο λοβ στόρυ. Αναμενόμενο, αλλά είναι ρομαντικό. Καλά και εγώ αυτόν θα τον ακολουθούσα και στις Φιλιππίνες και στην Ουρουγουάη και στην άκρη του κόσμου, δε λέω.

Τα βρισίδια στα Ισπανικά. Έχουν πολύ πλάκα. Έχω γίνει εξπέρ. Ειδικά το κοχόνες με τρελαίνει. Γενικά η προφορά είναι τέλεια και η Ναϊρόμπι έχει την καλύτερη.

Ο Βερολίνο που ενώ έχει πεθάνει, είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Και εκεί που δεν τον συμπαθούσα καθόλου τώρα ξαφνικά έφτασα να μου αρέσει κιόλας. Θυσιάστηκε κιόλας οπότε σχεδόν εξιλεώθηκε. Είναι και αδερφούλης του καθηγητούλη οπότε Bonus.

Berlin

Ο Αρτουρίτο. Που στις 2 πρώτες σεζόν ήταν φλώρος με την χωρίστρα στη μέση λες και πάει νηπιαγωγείο, ενώ μετά έκανε στροφή 180 μοιρών και έγινε άλλος άνθρωπος. Και ωραίο μαλλί, και μουσάκι και ωραίο ντύσιμο. Μια χαρά! Παρέμεινε μακάκας βέβαια, αλλά τουλάχιστον ομόρφυνε.

Η Αλίθια Σιέρα. Η ξινή επιθεωρήτρια με την κοιλιά τούρλα και την γλυκόριζα στο χέρι. Κάνει ανάκριση με το γλειφιτζούρι στο στόμα και καταφέρνει να είναι bitch. Επιτέλους κάποιος είπε την αλήθεια για τα πόσα γλυκά θέλουν οι περισσότερες γυναίκες να καταναλώνουν στην εγκυμοσύνη.

Το τραγούδι αρχής… My Life Is Going On. Ενώ σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπά πατάω παράλειψη εισαγωγής, όταν βλέπω La Casa de Papel πάντα το αφήνω για να τ’ ακούσω. 4 σεζόν, 31 επεισόδια και ακόμα δεν κατάφερα να το βαρεθώ.

My Life Is Going On

 

Η τρέλα με τις Ισπανικές σειρές φυσικά δε σταματάει στο Casa de Papel. Τσέκαρε εδώ και άλλες που μπορεί να σου αρέσουν.