5 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟI TIK TOK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

1.ElenaCharalampoudi Έπεσα πάνω σ΄ ένα βίντεο της εντελώς τυχαία αλλά τελικά ήταν από τις περιπτώσεις που δεν έτυχε, πέτυχε! Το βίντεο ήταν αναπαράσταση του βίντεο κλιπ Flowers-Miley Cyrus για τις χωρισμένες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Να σου πω ότι περισσότερες φορές έχω δει το δικό της βίντεο, παρά της Miley Cyrus εντέλει. Στα  πολύ πετυχημένα είναι το Πάσχα στο χωριό 90’ς vs Τώρα  όπως και το Οι Νονοί στα 90’ς , και τα δύο σε συνεργασία με τον Γιώργο Τσουβέλα. Αλλά το πιο πιο πιο πιο πολύ αγαπημένο μου είναι το  Όταν η GenZ κάνει παιδικό πάρτυ καθώς είναι και πολύ πολύ επίκαιρο! Γκουχ Γκουχ

2. nikolas_fra Έχει απ΄  όλα  τα καλά  αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δυνατός με τα ζώδια. Ζώδια και πεθερές πως παρκάρει το κάθε ζώδιο ζώδια και πρώτο ραντεβού  και δε συμμαζεύεται. Επικό πετσόκομμα σε κριούς, καρκίνους και ιχθύς. Ο άτιμος πέφτει μέσα φουλ, και στο λέω εγώ που είμαι ιχθύς. Το δικό μου αγαπημένο είναι τα ζώδια και η σχέση τους με το τηλέφωνο. Στα πολύ plus βάλε ότι εκτός από αστείος είναι και πολύ ωραίο αγόρι.

3. M & M. Μαρία και Ματούλα. Είναι δυο αδερφές που κάνουν διάφορα χιουμοριστικά βίντεο. Πρώτα απ΄ όλα, αν δεις τα βίντεο τους, θα αγαπήσεις με πάθος την Πάολα την σφετερίστρια. Λασουρπαδόοοορααα  -για όσους δεν θυμούνται. Μιλάμε για αναπαράσταση φουλ έξτρα-με περούκα Πάολα και πάνω απ΄ όλα υφάρα δέκα φορές καλύτερη και από την ίδια την λασουρπαδόρα. Αλλά δεν σταματάει εκεί. Πρέπει να δεις βίντεο με τα κορίτσια στο σούπερ μάρκετ να ψωνίζουν. Εδώ  μπορείς να δεις πως θα καταλήξει η συζήτηση για το αλεύρι βρώμης. Να σου πω απλά ότι την πρώτη φορά που το είδα, από τα γέλια, μου βγήκε ο καφές από την μύτη αλλά άξιζε τον κόπο.

4. Nickos Gian Τα λόγια είναι περιττά. Φαντάζομαι πως τον ξέρεις. Αυτό το μουστάκι μπορεί να με στείλει για τσάϊ. Είναι πολύ                 ωραίος ο άτιμος. Και πολύ πολύ αστείος. Για κάποιο λόγο, την πρώτη φορά που τον είδα, μου θύμισε λίγο τον Freddie                         Mercury και δεν το λέω μόνο για το μουστάκι.  Πρέπει να δεις το βίντεο Διαβάστηκε που είναι και από μόνο του το θέμα μια                  πονεμένη ιστορία. Ωραία τα λέει και η Σοφία Μουτίδου αλλά η φάτσα που παίρνει ο τύπος στο βίντεο είναι αλλού. Το πολύ                  αγαπημένο μου είναι αυτό με την ευχετήρια κάρτα και τα λεφτά -για ευνόητους λόγους. Δες το και θα ταυτιστείς με την μία.

5.Maddy Macrae Η κοπέλα δεν υπάρχει. Έχει απίστευτα βίντεο τύπου μέσα από το στομάχι και ντύνεται ανάλογα με το φαγητό και το ποτό. Ακούγεται βαρετό αλλά δεν είναι κα-θό-λου! Επίσης κάνει διάφορα σκετσάκια για ραντεβού, σχέσεις, σεξ, ακόμα και για την περίοδο έχει κάνει βίντεο η τύπισσα-πολύ κλάμα! Τα  αγαπημένα μου είναι αυτά με το στομάχι αλλά μου αρέσουν πολύ και τα λίγο πιο   πικάντικα!

Εδώ μπορείς να τσεκάρεις 5+1 Λογαριασμούς Tik Tok για γυμναστική στο σπίτι.

 

 

              

 

 

 

 

 

942 thoughts on “5 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟI TIK TOK ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!

 1. Hi there,

  My name is Mike from Monkey Digital,

  Allow me to present to you a lifetime revenue opportunity of 35%
  That’s right, you can earn 35% of every order made by your affiliate for life.

  Simply register with us, generate your affiliate links, and incorporate them on your website, and you are done. It takes only 5 minutes to set up everything, and the payouts are sent each month.

  Click here to enroll with us today:
  https://www.monkeydigital.org/affiliate-dashboard/

  Think about it,
  Every website owner requires the use of search engine optimization (SEO) for their website. This endeavor holds significant potential for both parties involved.

  Thanks and regards
  Mike Carey

  Monkey Digital

 2. Hello! Company Political Science a completely new scientific political system, which has never been seen before in the history of mankind. The document contains 10 pages of detailed description. You can buy this sex-free document for 950$, payment bitcoin. To obtain and pay for it, go to the proxy-tunneled self-hosted site, click Visit Site, register without using personal data, make payment and download the document. Thank you in advance.

  Self-hosted website: https://stfsokh.localto.net
  If pages don’t load – refresh.