Όλα είναι σχεσικά liar, lies, Πως να ξεχωρίσεις τον ψευτη

5 χαρακτηριστικά που δείχνουν πως κάποιος σου λέει ψέμματα…

  1. Συνήθως φωνάζει. Έτσι χωρίς λόγο. Είναι αυτό που λένε “Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης”. Εδώ η φάση είναι αντιπερισπασμός. Δεν είναι αυτό που λέει αλλά ο τρόπος που το λέει. Όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα βάζει τις φωνές για να μπλοκάρει τον άλλον έτσι ώστε να σταματήσει η συζήτηση. Τις περισσότερες φορές πιάνει.
  2. Έχει νευρικότητα. Κουνάει πέρα δώθε χέρια,πόδια.Κάνει σαν αεροσυνοδός που κάνει επίδειξη στην πτήση. Στη νευρική του version βέβαια. Σηκώνεται από την θέση του, ξανακάθεται, ξανασηκώνεται και όλα αυτά μέσα σε μόλις μισό λεπτό. Μην σου πω ότι στο μεσοδιάστημα σου κάνει και ένα backlift,έτσι για την αλητεία ρε παιδί μου. Για να έχουμε να λέμε.
  3. Πιάνει το αυτί του. Ή τη μύτη του. Σαν τον Πινόκιο. Είδες που τελικά όλα τα παραμύθια έχουν μία βάση; Το έχω παρατηρήσει. Μόλις δω χέρι να ακουμπάει αυτί σε συνδυασμό με τεταμένη φωνή λέω, όπα πουλάκι μου, εδώ είμαστε. Κάπου είχα διαβάσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν σχεδόν αντανακλαστικά. Κ να σου πω την αλήθεια το έχω τσεκάρει και σε εμένα την ίδια. Κ εγώ αυτί πιάνω. Τα περίεργα της φύσης, τι να πω.
  4. Δεν θυμάται. Καθόλου όμως. Τίποτα ρε παιδί μου, λες και έσβησε ο διακόπτης. Μα καλά, πως γίνεται κάποιος να μην θυμάται κάτι που έγινε την προηγούμενη μέρα αλλά να θυμάται με κάθε λεπτομέρεια ποιος εκτέλεσε ένα πέναλτι και σε ποιο ακριβώς λεπτό σ έναν αγώνα της ομάδας του πριν 12 χρόνια;
  5. Γυρνάει την συζήτηση σε σένα. Ναι μπορεί να αντικρούσει κάτι που λες εσύ με το να σε κατηγορήσει για κάτι εντελώς άσχετο με το θέμα, έτσι μόνο και μόνο για να ρολάρει η κουβέντα και να πάει παρακάτω. Πχ, να λες εσύ . γιατί δεν σήκωνες το κινητό σου δυο ώρες και να σου απαντήσει ότι είσαι τεμπέλα γιατί δεν έπλυνες τα πιάτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *