Λόγοι για να πάρεις κ εσύ μέρος στο Shopping Star

Για την εμπειρία. Κ όμως δεν είναι υπερβολή. Είναι μια εμπειρία όπως και να το κάνουμε. Δεν είσαι και κάθε μέρα μπροστά από μια κάμερα να σχολιάζεις το προσωπικό στυλ μιας άλλης κοπέλας. Είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο που συνήθως θα σου συμβεί μόνο μια φορά στην ζωή σου. Κάτι σαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που υποτίθεται πως αναλογούν στον καθέναν σύμφωνα με τον Άντι Γουόρχολ. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό που δεν έχει να κάνει με την δουλειά σου ή με τα παιδιά σου κλπ. Είναι καθαρά και μόνο για σένα. Λίγο είναι αυτό;

Για να αποκτήσεις θάρρος.Εγώ ας που με δεν έχω θάρρος. Καταρχήν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι πολύυυυυ ντροπαλή!Οπότε σου λέει πως και το αποφάσισες; Εμ γι αυτό το δοκίμασα, ακριβώς επειδή είμαι ντροπαλή για να μου πάω κόντρα. Για να το δοκιμάσω ρε αδερφέ και να δω, μου πάει δε, μου πάει. Μεταξύ μας, δε μου πήγε. Όμως επειδή όταν παίχτηκε στην τηλεόραση είχαν ήδη γίνει τα γυρίσματα ήταν too late για δράματα. Και στην τελική έχω να πω και μια ιστορία στα παιδιά μου. Ότι όσο κ αν ντρέπεσαι πρέπει να τολμάς και να μην φοβάσαι το αποτέλεσμα.

Για το Challenge του παιχνιδιού. Δε σταματάει να είναι ένα παιχνίδι. Με όρους και κανόνες. Υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ που μπορείς να ξοδέψεις και συγκεκριμένος χρόνος για όλα τα ψώνια σου. Συν το θέμα της εβδομάδας που κάθε φορά είναι κ άλλο. Φαίνεται πιο εύκολο απ΄ όσο στην πραγματικότητα είναι. Εγώ για παράδειγμα, νόμιζα πως θα είχα πρόβλημα με τον χρόνο που ήταν 2,5 ώρες ενώ τα 350 ευρώ μου φάνηκαν αρχικά υπερκομπλέ. Αμ δε,ανάποδα τα έκανα απ΄ότι τα υπολόγισα και τελικά όχι απλά ξέμεινα από λεφτά πριν προλάβω να δω για αξεσουάρ αλλά ζήτησα και έκπτωση για να μου φτάσουν τα χρήματα για παπούτσια και τσάντα. Γύρισα ταπί αλλά τουλάχιστον πήρα φορεματάρα. Πράγμα που σημαίνει όμως ότι δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση χρημάτων. Εξου και το challenge του παιχνιδιού, άλλος το χει άλλος δεν το χει.

Γιατί όπως και να το κάνουμε θα κάνεις ψώνια. Εκτός κ αν το θέμα σου είναι ξέρω γω ¨Αποστολή στο Διάστημα¨ οπότε και χρειαστείς στολή Αστροναύτη οτιδήποτε άλλο κ να αγοράσεις κάποια στιγμή σίγουρα θα σου φανεί χρήσιμο. Όσα παπούτσια κ αν έχεις δε νομίζω να σε χαλάει ένα ζευγάρι γόβες ή ένα επιπλέον clutch.

Χαρισόπουλος. Πραγματικά ο άνθρωπος δεν παίζεται. Λίγο είναι ν΄ακούς τον ακούς να σε σχολιάζει; Παραλίγο να κατουρηθώ από τα γέλια.

Γνωρίζεις κόσμο. Κοπέλες που είναι εκεί για τον ίδιο σκοπό με σένα. Κ αν είσαι τυχερή όπως εγώ θα βρεθείς ανάμεσα σε πολύ καλή φουρνιά και θα περάσεις καλά!

Με πολύ αγάπη στις Τόνια, Αναστασία, Τατιάνα κ Κατερίνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *