Πράγματα που μας την σπάνε στους γάμους.

Πράγματα που μας την σπάνε στους γάμους

Μήπως έχεις παντρευτεί; Ή παντρεύεσαι;Η μήπως τέλος πάντων έχεις δει την ταινία Bride Wars με την Anne Hathaway και την Kate Hudson;Αν ναι, θα καταλάβεις πόσα πράγματα υπάρχουν που μας την σπάνε στους γάμους.

 

Βασικά οι τιμές σε οτιδήποτε αφορά τον γάμο. Λες και όταν κάποιος ακούει την λέξη “γάμος” πολλαπλασιάζει την τιμή που χρεώνει κανονικά επί εφτά. Στον λόγο μου, έχω ακούσει δυο εντελώς διαφορετικές τιμές για τα ίδια ακριβώς παπούτσια από το ίδιο μαγαζί. Τελικά σταμάτησα να λέω ότι είμαι νύφη και ηρέμησα.

“Τα σχόλια και οι ερωτήσεις που κάνουν οι γνωστοί άγνωστοι του κύκλου σου. Με την αφορμή της μάζωξης, βρίσκουν την ευκαιρία και τσουπ! πετάγονται εκτοξεύοντας βόμβες. Κάνουν ερωτήσεις του τύπου ” άντε βρε εσύ πότε επιτέλους θα παντρευτείς;” ή σχολιάζουν πόσο σου ταιριάζουν τα 6 κιλά που κράτησες μετά την εγκυμοσύνη.

Οπωσδήποτε θα υπάρχει μία κοπέλα ανάμεσα στους καλεσμένους που θα λυσσάει να παντρευτεί. Είναι ικανή να πατήσει επί πτωμάτων προκειμένου να πιάσει την ανθοδέσμη έτσι ώστε να μπορεί να πει στο αγόρι της ¨και στα δικά μας¨.

Εάν είσαι ελεύθερη θα προσπαθήσει σίγουρα κάποιος να σου πασάρει κάποιον δικό του ελεύθερο φίλο του, όχι απαραιτήτως με την συγκατάθεση σου, Εσύ μπορεί να έχεις πει όχι χίλιες φορές ήδη, αλλά ποιος σε ακούει;

Τα μπάτσελορ των αντρών που γίνεται τόσο μεγάλο σούσουρο γύρω από αυτό. Λες και μόνο εκείνη την βραδιά μπορεί να τσιλιμπουρδίσει κάποιος ή να πάει σε στριπτιτζάδικο. Λες και είναι η καταστροφή του κόσμου. Χώρια που τα μπάτσελορ των αντρών είναι με διαφορά καλύτερα από τα δικά μας τα γλειφιτζούρικα. Θα ήθελα στην επόμενη μου ζωή να γεννηθώ άντρας μόνο και μόνο για να κάνω ωραίο.

Οι συνηθισμένες φαρμακόγλωσσες που έχουν πάντα να πουν κάτι κακό για όλα. Για το νυφικό της νύφης που είναι πολύ απλό, για την μπουμπουνιέρα που δεν είναι vintage και για το μενού που δεν έχει σαλάτα με κινόα.

Ο παπάς που τα λέει τόσο γρήγορα λες και τον κυνηγάνε να τον δείρουν. Κατά βάθος όλοι βαριόμαστε λίγο πολύ κατά την διάρκεια της τελετής αλλά είπαμε ρε μάγκα όχι κ έτσι. Είναι σαν να βλέπεις το dvd σε fast forward.

Η πρώην του γαμπρού ή ο πρώην της νύφης αντίστοιχα. Αν είναι εκεί δεν θα είναι για καλό.

Αυτοί που εύχονται στο ζευγάρι ¨και του χρόνου¨. Δεν περιγράφω άλλο.

Αυτοί που σε τραβάνε να χορέψεις στο γλέντι με το ζόρι. Κ άμα δε σηκωθείς στην πρώτη απόπειρα που θα κάνουν, θα προσπαθήσουν ξανά και ξανά. Θα σου τραβάνε το χέρι μέχρι να ενδώσεις και τελικά να σηκωθείς και να χορέψεις ή μέχρι να πάθεις εξάρθρωση ώμου τέλος πάντων.

πράγματα που μας την σπάνε στους γάμους

Όσοι πετάνε κουφέτα μαζί με το ρύζι. Και ακόμα χειρότερα όσοι πετάνε το σακουλάκι με το ρύζι έτσι όπως είναι, χωρίς να το βγάλουν από μέσα πρώτα.

Εάν είσαι εσύ που παντρεύεται έχεις να αντιμετωπίσεις το τέρας που λέγεται “πλάνο τραπεζιών”. Πάντα κάποιος δε θα μιλάει με κάποιον άλλον από την ίδια παρέα, κάποιος άλλος θα έχει μαλώσει και τέλος κάποιος άλλος θα σου ζητήσει να μην τον βάλεις στο ίδιο τραπέζι με την πρώην του. Γενικά ένα μπάχαλο!

 

 

 

Leave A Comment