ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ not ok, ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ

Ναι ρε φίλε.Πειράζει.

Πειράζει που η συμφοιτήτρια του φίλου σου, του την πέφτει έτσι χύμα ακόμα κ όταν είσαι μπροστά.Λες και είσαι αόρατη ένα πράγμα. Δηλαδή όταν λείπεις, τι κάνει;

Πειράζει που ο κύριος στο σουπερμάρκετ θα φασαρία με σκοπό να περάσει μπροστά στο ταμείο, αλλά βγαίνοντας θα τον δεις να συζητάει στο πάρκινγκ μισή ώρα με τον γείτονα του, Τώρα δε βιαζόμαστε;

Πειράζει που η κοπέλα κατεβαίνοντας από το λεωφορείο, αντί να πετάξει το εισιτήριο στον κάδο της στάσης, έκανε ένα τσουπ και το εκσφενδόνισε κατάχαμα στον δρόμο. Θα το μαζέψει λογικά η κυρία που καθαρίζει τον δρόμο πιο κάτω,ε; Αν ήσουν εσύ στη θέση της θα το πέταγες και τότε;

Πειράζει που η μαμά δίπλα σου αφήνει τα παιδιά της στο πολυκατάστημα να σκορπίσουν τα ρούχα στο πάτωμα, γιατί “παιδιά είναι”. Ναι μαντάμ. κ τα ρούχα αυτά παιδιά λίγο πιο μεγάλα από τα δικά σου τα μαζεύουν και τα ξαναδιπλώνουν.

Πειράζει που κοντεύουμε πια να συνηθίσουμε ότι παιδιά κλωτσάνε μία γάτα μανιωδώς και πάμε παρακάτω.

Πειράζει που η συνάδελφος σου μιλάει με τρομερή ευγένεια σε όλους τους ανώτερους της αλλά ξεχνάει τους καλούς της τρόπους και “στολίζει” την καθαρίστρια που δεν σφουγγάρισε καλά την γωνία.

Πειράζει που στο γυμναστήριο το πρωί ένας τύπος σου άφησε χαρτάκι με το τηλέφωνο του. Hello, έχεις κοπέλα μεγάλε. Κάνουμε μαζί pilates και τυχαίνει να μου έχει αναφέρει πόσο τυχερή είναι που της έπεσε το κελεπούρι.

Πειράζει που ο τζαμπατζής και τσιφούτης γείτονας σου τρέχει κρυφά το βράδυ και κλείνει τα φώτα του κήπου για οικονομία και όλο γκρινιάζει για τα κοινόχρηστα,ότι τι τον θέλουμε τώρα τον κηπουρό ενώ κυκλοφορεί με ενάμιση χιλιάρικο κινητό και δε συμμαζεύεται.Τι τον θέλουμε τον κηπουρό; Ορίστε πιάσε τσάπα και ξεκίνα.

Πειράζει που όταν πήγες να φτιάξεις τα νύχια σου η κοπέλα δίπλα σου, μόλις έφτιαξε τα δικά της και ήταν έτοιμη να φύγει, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε πως αυτό το κόκκινο ροζίζει και δεν πορτοκαλίζει όπως νόμιζε και ζητάει αλλαγή. Και δώσε ξανά μανά η άλλη μισή ώρα τροχό και φτου κ απ΄την αρχή.Και καλά χρυσή μου περίμενες να τελειώσεις και το τελευταίο νύχι για να το πεις;Κοιμόσουν πιο πριν.

Πειράζει που ο απέναντι γείτονας σου παρήγγειλε καφέ στο σπίτι την ώρα που έριχνε καρέκλες και τραπέζια μαζί μη σου πω. Κ όχι από το καφέ εκεί δίπλα στην άλλη γωνία. Όχι από το άλλο,δύο χιλιόμετρα μακριά. Δίνει δώρο και κουλούρι λέει το πρωί.Και καλά την βροχή δεν την είδες, τα αστραπόβροντα δεν τα άκουσες άνθρωπε μου 2 μέρες τώρα; ¨Α βρέχει; “Σόρυ, δε το ήξερα.” Όχι μωρέ δε βρέχει απλά ο ντελιβεράς ήρθε κατευθείαν από κατάδυση. Άσε μεγάλε θα σε πιστεύαμε αν δεν ήταν η 100 φορά που το κάνεις.

https://media.giphy.com/media/l0MYQHkVjWEH7N3ig/giphy.gif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *